Bierfusten

BIERFUSTEN

Prijzen worden hier niet genoemd, aangezien deze van tijd tot tijd kunnen verschillen. Wanneer u een ander biermerk in gedachte heeft dan de hieronder genoemde, dan kunnen wij daar in de meeste gevallen ook voor zorgen. Wilt u informatie over prijzen, of over de verkrijgbaarheid van andere fusten, dan vragen wij u contact op te nemen met ‘De Snor’.
 
Bij ‘De Snor’ kunt u terecht als het gaat om een enkel vaatje, maar ook als u een groot feest wilt organiseren waarbij veel voorraad nodig is. Wij hebben hiermee veel ervaring en kunnen op alle gebieden advies geven.Houdt u er verder ook rekening mee dat niet alle soorten en maten fusten altijd op voorraad zijn. Daarom is het belangrijk dat u uw bestelling enkele dagen vooraf al doorgeeft! En aangezien u van te voren nooit precies kunt inschatten hoeveel bier er gebruikt wordt, mogen alle niet aangebroken fusten retour zonder extra onkosten.

‘De Snor’ kan u een heel breed assortiment aan bierfusten aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van de meest gangbare biermerken voor een tapinstallatie of buffet en alle mogelijke biermerken voor uw gehuurde Beertender

Fusten voor tapinstallaties en buffetten  
    
Nederlandse Bieren   
Alfa20 en 50 liter  
Heineken30 en 50 liter  
Brand30 en 50 liter  
Amstel30 en 50 liter  
Grolsch15, 30 en 50 liter  
    
    
Duitse Bieren   
Warsteiner30 en 50 liter  
    
Belgische Bieren   
Palm20 liter