Bierfusten

Prijzen worden hier niet genoemd, aangezien deze van tijd tot tijd kunnen verschillen. Wanneer u een ander biermerk in gedachte heeft dan de hieronder genoemde, dan kunnen wij daar in de meeste gevallen ook voor zorgen. Wilt u informatie over prijzen, of over de verkrijgbaarheid van andere fusten, dan vragen wij u contact op te nemen met ‘De Snor’.
Bij ‘De Snor’ kunt u terecht als het gaat om een enkel vaatje, maar ook als u een groot feest wilt organiseren waarbij veel voorraad nodig is. Wij hebben hiermee veel ervaring en kunnen op alle gebieden advies geven.Houdt u er verder ook rekening mee dat niet alle soorten en maten fusten altijd op voorraad zijn. Daarom is het belangrijk dat u uw bestelling enkele dagen vooraf al doorgeeft! En aangezien u van te voren nooit precies kunt inschatten hoeveel bier er gebruikt wordt, mogen alle niet aangebroken fusten retour zonder extra onkosten.

‘De Snor’ kan u een heel breed assortiment aan bierfusten aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van de meest gangbare biermerken voor een tapinstallatie of buffet en alle mogelijke biermerken voor uw gehuurde Beertender.

Fusten voor tapinstallaties en buffetten Vaatjes voor de Beertender
(4 liter)
Nederlandse Bieren Nederlandse Bieren
Alfa 20 en 50 liter Heineken
Heineken 30 en 50 liter Brand
Brand 30 en 50 liter Amstel
Amstel 30 en 50 liter Wieckse Witte
Grolsch 15, 30 en 50 liter Amstel Bock
Amstel 1870
Brand Urtyp
Duitse Bieren
Warsteiner 30 en 50 liter Belgische Bieren
Affligem
Belgische Bieren
Palm 20 liter Ierse Bieren
Murphy’s
De Snor Huismerk 30 en 50 liter

Tot slot willen wij graag nog het De Snor Huismerk onder de aandacht brengen. Hiermee heeft u een heel goed glad bier, tegen een nog aantrekkelijkere prijs. Ook voor de prijzen van deze fusten vragen wij u contact op te nemen met ‘De Snor’.

(De Snor Huismerk) Vliegende Valk

Vliegende Valk Pilsner
Het overheerlijke pils wordt met veel liefde en aandacht gebrouwen met een hommage aan de vroegere brouwerij ‘de Gekroonde Valk’. te Amsterdam. Vrij zijn als een vogel en genieten van ieder moment dat is waar Vliegende Valk Pilsner sinds jaar en dag voor staat.

Unieke traditionele formule
Na een gisting van ongeveer 10 dagen wordt het typische smaakpalet van onze Valk Pilsener bepaald. Achtereenvolgens wordt het jonge bier afgekoeld naar 4 graden Celsius en maakt het een rijpingsperiode door van minstens 3 weken. Vliegende valk Pilsner is een blonde pils met een alcoholpercentage van 5 %.

Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor het maken van ons lekkere pils. Gerstemout, maisgries, fijne hopsoorten en water vormen samen de basis.

Kort samengevat
Valk Pilsener, een heldere en frisse blonde pils met een mooi ingehouden bitterheid.Voor feestjes en partijen een prima keuze.